Neem direct contact met ons op via 06-23872806.

Per week volgt u 1 of meerdere lessen. Een rijles duurt 60 minuten. Ook bestaat de mogelijkheid om ‘Blokuren’ te rijden. Een blokuur is een “dubbele” rijles en duurt 90 of 120 minuten. Het is gebleken dat u in deze blokuren veel instructieonderdelen direct kunt afronden. Hierdoor bent u uiteindelijk sneller klaar en heeft u minder lessen nodig. Het is natuurlijk wel mogelijk om een uur te lessen, maar uit ervaring is ons advies minimaal 1,5 uur. Om een blokuur te stimuleren is de prijs hiervan voordeliger dan van een losse les (zie tarieven). Dit is een initiatief voor het belang van de leerlingen.

Lesmethode

Bij Autorijschool Performance wordt de les op een logische wijze opgebouwd, van makkelijk naar moeilijk, De voortgang van de opleiding wordt nauwkeurig bijgehouden op een instructiekaart. Zo ziet u precies hoe ver u gevorderd bent, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is.

Hoeveel lessen heb je nodig?

Het aantal benodigde lessen is per leerling verschillend en hangt van de volgende factoren af:

– Talent; heft u aanleg voor de bediening, voelt u de auto goed aan en heft u verkeersinzicht?
– Leersnelheid; hoe snel pikt u iets op?
– De opgedane rijervaring tot nu; op scooter, op tractor of alleen op de fiets?
– De motivatie om resultaat te behalen.

Rijles is nooit goedkoop, maar wij hebben gunstige tarieven. Verder doen we er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden voor u. U wordt actief bij de rijlessen betrokken, tijdens en na de lessen. Wij motiveren en stimuleren.

Wat is het voordeel van een pakket?

Het volgen van een pakket is een hele plezierige manier om rijles te krijgen. U geeft aan wanneer u kunt en aan de hand daarvan maken we een rooster. Het complete pakket met alle lessen t/m het examen wordt gepland. U weet dan precies waar u aan toe bent. Na ongeveer ¾ van de rijlessen gevolgd te hebben, doet u een tussentijdse toets bij het CBR  tegen een gereduceerd tarief van €150.

In verhouding met losse lessen is een pakket voordeliger!! Kijk naar de Tarieven.

Wat is er nodig om een pakket te volgen?

Zorg er wel voor dat wanneer u uw rijbewijs op korte termijn wilt halen, dat u dan wel alvast uw theoriecertificaat in bezit heeft (of zo snel mogelijk gaat halen). Zonder uw theoriecertificaat is het namelijk niet mogelijk om praktijk examen of tussentijdse toets  te doen. Daarnaast hoeft u zich dan niet meer druk te maken om uw theorie en kunt u al uw aandacht aan het rijden besteden.

Kijk voor de verschillende pakketten bij Tarieven.

Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen!